PK-Kaivin Oy logo

Kuvioitu betonilaatta

Uudella betonisella penkki- ja kylttilaatalla on erinomainen kulutuksenkesto. Tämä kuvioitu betonilaatta helpottaa kunnossapitoa ja soveltuu loistavasti puistoihin, käytävien reunoille jne. Kuvioita, kokoja ja värejä löytyy useita. Kysy meiltä lisää.

Kuvioidulla betonilaatalla on erinomainen kulutuksenkesto

Betoninen penkki- ja kylttilaatta on valmistettu kierrätysmuovia sisältävästä kuitubetonista eikä niitä näin ollen raudoiteta. Kuvioidulla betonilaatalla on erinomainen kulutuksenkesto ja ne kestävät myös toistuvan jäätymisen sekä sulamisen.

Tämä laatta helpottaa kunnossapitoa ja soveltuu puistoihin, käytävien reunoille jne. Betonilaattaa saa useissa eri kokoluokissa ja valikoimista löytyy useita erilaisia kuviomalleja sekä värejä.

Betonilaatta painaa noin 700 kg ja laattaan on asennettu neljä kappaletta nostolenkkejä (yhden nostolenkin lujuus on 730 kg). Nämä mahdollistavat laattojen helpon asennuksen ja siirron esimerkiksi kaupunkisaneerausten yhteydessä. Laatan asennussyvyys on noin 14 cm, jolloin vältytään mm. kaapelien ja puunjuurien vahingoittumiselta jne. Myöskään laattoihin asennetut penkit eivät vahingoitu maanroutimisen johdosta. Etuina on myös penkkien helppo irrotettavuus laatasta lumenaurausta ja penkkien huoltotöitä varten. Penkit on kiinnitetty laattaan 10 x 75 mm betoniruuveilla.

Teemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä eri betonituottajien kanssa, jotta saamme ylijäämäbetonin hyötykäyttöön sekä kierrätykseen ympäristöystävällisesti.

Meillä on myös tuotteeseen hyödyllisyysmallisuoja 13186.